آگهی های

فروش فوم

فوم یک ماده انعطاف‌ پذیر است که از پراکندگی حباب‌های گاز درون یک ماده مایع یا جامد که به اصطلاح به آن کف هم گفته می‌شود، تشکیل شده است. فوم‌ها با توجه به نوع مواد اولیه پلیمری و روش تولیدشان، دارای ویژگی‌هایی از جمله جذب ضربه، عایق حرارتی و صوتی، مقاومت در برابر حرارت و رطوبت، و انعطاف ‌پذیری بالا هستند. در واقع فوم ها (foam)، پلیمرهایی هستند که با گاز ترکیب شده و به حالت اسفنجی درمی‌آیند. فوم ها در انواع نرم و سخت، در مدلهای مختلف، با چگالی، وزن و خواص مختلفی تولید و به بازار عرضه می‌شوند. 

کاربرد فوم چیست؟

فوم‌ها در صنایع مختلفی به کار می‌روند که شامل ساخت و ساز، آتش نشانی، اسباب بازی، بسته بندی، خودروسازی، لوازم الکترونیکی، مبلمان و حتی حوزه‌های بهداشتی و زیبایی می‌شوند. برخی از مهم‌ترین کاربردهای فوم عبارتند از:

  • عایق‌ سازی حرارتی و صوتی: برای جلوگیری از انتقال حرارت و صدا در ساختمان‌ها و فضاهای صنعتی.
  • ساخت تشک و مبلمان: برای فراهم کردن راحتی بیشتر و حفظ شکل در طولانی‌مدت.
  • صنعت خودروسازی: به‌عنوان فوم‌های صندلی و بخش‌های داخلی خودرو.
  • کاربردهای بهداشتی و ورزشی: مثل مموری فوم که در تشک‌ها و بالشت‌های طبی استفاده می‌شود.
  • جذب ضربه: در بسته بندی محصولات شکننده، قطعات خودرو، و تجهیزات الکترونیکی.

انواع فوم

فوم‌ها در انواع مختلف تولید می‌شوند که هر کدام کاربرد خاص خود را دارند. فوم ها بر اساس ساختار شیمیایی و مشخصات ویژه ای که دارند، مصارف متفاوتی نیز دارند. در ادامه برخی از پرکاربردترین انواع فوم آورده شده است:

  • فوم پلی اتیلن: یکی از پرکاربردترین انواع فوم است. یک ماده چندمنظوره است که از ترکیب پلی اتیلن فشرده و حباب‌های ریز هوا تشکیل می‌شود. نوع پلی اتیلن یکی از بهترین عایق ‌ها در برابر حرارت، رطوبت، صدا و ضربه شناخته می‌شود. به دلیل انعطاف ‌پذیری و قابلیت شکل ‌پذیری بالا، از فوم پلی اتیلن در عایق‌ کاری دیوارها، سقف ‌ها، و کف ساختمان ‌ها برای جلوگیری از انتقال حرارت و صدا استفاده می‌شود. همچنین این محصول مقاوم به شرایط دمایی گسترده (۳۵- تا ۹۰+ درجه سانتیگراد) بوده و در برابر عوامل شیمیایی و محیطی فرساینده نیز مقاوم است. همچنین به دلیل ویژگی‌های ضد رطوبتی و قابلیت لمینت شدن، فوم پلی اتیلن در صنعت بسته ‌بندی، مبلمان ‌سازی، و به‌ عنوان عایق در صنایع مختلف کاربرد دارد و می‌تواند به صورت متالیز شده با روکش‌های آلومینیومی نیز برای کاربردهای خاص استفاده شود. از مهمترین مزایای آن می‌توان به کیفیت و دوام بالا، قیمت مناسب، داشتن ویژگی ضد آب و رطوبت، غیر سمی و سازگار با محیط زیست، عایق در برابر حرارت و صدا و ... اشاره کرد.
  • فوم پلی یورتان: نوعی فوم ترموست پلیمر خطی است که بسیار انعطاف‌پذیر بوده و  در تولید مبلمان و تشک ‌ها به کار می‌رود. بنابراین بسیاری آن را با نام فوم تشک یا فوم مبل می‌شناسند.
  • فوم پلی استایرن (یونولیت): یونولیت یا پلاستوفوم، ماده ای سفید رنگ و عایق رطوبت و صداست که گاهی اوقات با نام فوم سقفی نیز شناخته می‌شود. این محصول در ساخت و ساز، بسته بندی و ... کاربرد دارد. یونولیت در دو نوع "قابل اشتعال" و "غیر قابل اشتعال" تولید و به بازار عرضه می‌شود. یونولیت که یکی از محصولات صنعت پتروشیمی به شمار می‌رود، از بلورهای ریز تشکیل شده و در چهار نوع معمولی، مقاوم، انبساطی و اکسترود شده تولید می‌شود.
  • فوم آکوستیک: پنل صداگیر و نویزگیر، برای عایق‌ سازی صوتی در استودیوهای ضبط، سالن‌ های سینما و منازل به کار برده می‌شود. پنل صداگیر، نوعی فوم سلول باز است که اولین گزینه برای صداگیری هر مکانی است که نیاز به صداگیری دارد. انواع پنل های نویزگیر شامل فوم آکوستیک صاف، عایق صوتی مکعبی، پنل اکوستیک شیاردار، پنل صداگیر شانه تخم مرغی و پنل آکوستیک هرمی می‌شود. یکی از رایج ترین انواع پنل آکوستیک، فوم شانه تخم مرغی است که برای جذب صدا و جلوگیری از بازتاب صداها استفاده می‌شود.
  • فوم الاستومری: این محصول به تازگی به بازا وارد شده است و برای عایق‌ کاری لوله ‌ها و سیستم‌ های تهویه مطبوع و تأسیسات سرمایشی استفاده می‌شود. همچنین از فوم الاستومری برای عایق سازی درون خودرو نیز استفاده می‌شود. فوم الاستومری از ساختار سلول بسته است و مقاومت بالایی در برابر رطوبت نیز دارد.
  • فوم بتن: بتن سبک، ملاتی است که از ترکیب آب، سیمان، فوم کف‌زا و ماسه نرم تهیه می‌شود و برای سبک ‌سازی و عایق ‌سازی ساختمان‌ ها استفاده می‌شود. بتن سبک نسبت به روش ‌های قدیمی مانند بتن با پوکه ارزانتر است و به تازگی در صنعت ساختمان ‌سازی رواج یافته است.
  • فوم برد: روشی جدید برای چاپ عکس و تصاویر است که با استفاده از نوعی تخته شاسی پلی استایرن نولید می‌شود. فوم برد در تبلیغات، ساخت استند نمایشگاهی، تابلوهای تبلیغاتی بزرگ، عکس های بزرگ تبلیغاتی و ... کاربرد دارد. در دو نوع چسب دار و بدون چسب تولید می‌شود. در مدل چسب دار، عکس ها به صورت جداگانه چاپ می‌شوند و بعد روی آن چسبیده می‌شوند. اما در نوع بدون چسب، عکس کاملا مستقیم روی فوم برد چاپ شده که برای این نوع به دستگاه چاپ خاصی نیاز است.
  • فوم رولر: غلتک فومی، نوعی محصول استوانه ای شکل از نوع سخت است که بیشترین کاربرد آن در ورزش و برای ماساژ عضلات و افزایش انعطاف پذیری بدن است. فوم رولر ها در اندازه و سایزهای مختلفی تولید می‌شوند. فوم رولر کوچک معمولا برای ماساژ عضلات کوچک مانند ساق پا و بازو به کار برده می‌شود و فوم رولر بزرگتر برای ماساژ عضلات بزرگتر مانند چهارسر ران کاربرد دارد.
  • فوم گرمایش از کف: یکی از انواع عایق حرارتی مورد استفاده در ساختمان ها به خصوص در سیستم گرمایش از کف، فوم ها هستند. فوم گرمایش از کف جایگزین خوبی برای عایق پشم شیشه ای هستند که معمولا در خانه ها استفاده می‌شود. برخی از انواع مختلف آن شامل پلی ایزو (پلی ایزوسیانورات)، پلی یورتان، پلی استایرن منبسط شده (EPS)، شانه تخم ‌مرغی، پلی استایرن اکسترود‌ شده و پلی اتیلن (XPE) است.
  • فوم گلسازی: فوم بلندر، ورقی از جنس EVA است. فوم EVA (اتیلن وینیل استات) خود در زمینه تولید کفپوش، تجهیزات ورزشی، فوم های ارتوپدی، پوشش کابل و ... کاربرد دارد. گلسازی با این نوع ابر یکی از روش های رایج گلسازی است که گل های تولید شده بسیار طبیعی به نظر می‌آیند. ویژگی حالت پذیری فوم گلسازی این امکان را به شما می‌دهد تا هر گلی که در نظر دارید را بسازید.

خرید و فروش فوم

خرید و فروش فوم به دو روش حضوری و اینترنتی انجام می‌شود. در خرید حضوری، شما می‌توانید به فروشگاه‌های مختلف فروش فوم مراجعه کنید و محصولات را از نزدیک ببینید و بررسی کنید. برخی از این فروشگاه‌ها، مثل مراکز فروش فوم در تهران و مراکز فروش فوم سرد در تهران، تنوع بالایی از محصولات را ارائه می‌دهند. خرید اینترنتی در سال‌های اخیر بسیار محبوب شده است؛ چراکه با خرید اینترنتی فوم می‌توانید به راحتی انواع مختلف فوم‌ها را با هم مقایسه کرده و بهترین محصول متناسب با کاربرد مدنظرتان را با چند کلیک ساده سفارش دهید و به سرعت درب منزل یا محل کار خود تحویل بگیرید.

عوامل تاثیرگذار بر قیمت فوم

  • نوع فوم و کاربرد آن
  • ضخامت و ابعاد که باعث تفاوت قیمت فروش فوم 10 سانتی و قیمت فروش فوم ۵ سانتی و سایر ابعاد می‌شود.
  • کیفیت مواد اولیه مورد استفاده شده در تولید
  • مقدار سفارش فوم: هرچقدر نیاز شما بیشتر باشد تولید کننده قیمت پایین تری خواهد فروخت.
  • ویژگی‌ های اضافی مانند محصولات دارای روکش آلومینیومی یا ویژگی‌های خاصی مانند ضد حریق یا عایق حرارتی و صوتی
  • کشور سازنده: کیفیت فوم های تولید داخل ایران با وارداتی ها تفاوت دارد، که بر قیمت نیز تاثیر می‌گذارد.

بنابراین برای خرید فوم، از محصولات بسته بندی و عایق ‌کاری گرفته تا پنل آکوستیک و فوم‌ های مموری طبی، می‌توانید از فروشگاه‌های معتبر و مراکز فروش در تهران و سایر شهرهای ایران استفاده کنید. همچنین با خرید اینترنتی از وبسایت‌های معتبر که به فروش تجهیزات صنعتی مانند فوم مشغولند، این امکان را خواهید داشت تا با بررسی جزئیات و مقایسه قیمت‌ها، بهترین فوم را برای نیاز خود انتخاب کنید.

تماس با ماخانهثبت آگهی