آگهی های

دستگاه روغن گیری و خط تولید روغن

دستگاه روغن گیری و تصفیه روغن

دستگاه روغن گیری و تصفیه روغن، برای استخراج روغن از مواد مختلفی مانند میوه‌ها، دانه‌ها، بذر‌ها و گیاهان مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دستگاه ابتدا روغن موجود در ماده اولیه را جدا کرده و سپس آن را از آلودگی‌ها و اجزای غیرمطلوب دیگر تصفیه می‌کند.

کاربردهای دستگاه روغن گیری و تصفیه روغن شامل موارد زیر است:

1.    تولید روغن خوراکی: برای تولید روغن‌های خوراکی از دانه‌ها و میوه‌ها مانند زیتون، کنجد، آفتابگردان، کرچک و غیره استفاده می‌شود.
2.    صنایع آرایشی و بهداشتی: برای تولید روغن‌های استفاده شده در صنایع آرایشی و بهداشتی مانند روغن‌های حاوی ویتامین E و روغن‌های ضد آفتاب استفاده می‌شود.
3.    صنایع دارویی: برای تولید روغن‌های استفاده شده در صنایع دارویی مانند روغن‌ها و داروهای گیاهی از دستگاه روغن گیری و تصفیه روغن استفاده می‌شود.
به طور کلی، این دستگاه، در صنایع مختلف، برای استخراج و تصفیه روغن‌ها از منابع گیاهی استفاده می‌شود.


انواع دستگاه روغن کشی 

دستگاه‌های روغن گیری و تصفیه روغن، در انواع مختلفی برای استفاده در صنایع مختلف موجود هستند. برخی از انواع اصلی این دستگاه‌ها عبارتند از:
1.    دستگاه پرس روغن: این دستگاه برای فشردن مواد مختلف مانند دانه‌ها و میوه‌ها به منظور استخراج روغن از آن‌ها استفاده می‌شود. این نوع دستگاه خود شامل دو مدل پرس سرد و پرس گرم است.

دستگاه پرس روغن سرد:

این دستگاه،‌ برای استخراج روغن از موادی مانند؛ زیتون و کنجد به روش سرد و بدون استفاده از حرارت استفاده می‌شود و از فشار مکانیکی برای گرفتن روغن استفاده می‌کند. ای. پرس روغن سرد، هسته‌های موارد را جدا می‌کند و  روغن آن را در حرارات 40 درجه سانتی‌گراد استخراج می‌کند. روغن استخراج شده از این دستگاه نیازی به تصفیه ندارد؛ از این رو، از این دستگاه ببیشتر در عطاری‌ها استفاده می‌شود. از مزایای پرس سرد، کم حرارت و پر سرعت آن و از معایب آن استخراج ناقص در برخی موارد را می‌توان نام برد.  

دستگاه پرس روغن گرم:

در این مدل دستگاه، استخراج روغن در دمای بالا انجام می‌شود و نیاز به تصفیه دارد. عملکرد این دستگاه به این صورت است که؛ دانه‌ها پیش از ورود به دستگاه در قسمت بخار، حرارت زیادی را تجربه می‌کنند و در نهایت تحت پرس قرار می‌گیرند و روغن آن‌ها استخراج می‌شود. مزیت این دستگاه نسبت به پرس سرد، استخراج کامل و تا آخرین قطره دانه‌ها است. از معایب آن نیز می‌توان به، نیاز به تصفیه داشتن اشاره کرد. 


2.    دستگاه تصفیه روغن:

این دستگاه‌ها برای تصفیه و پاکسازی روغن‌ها از آلودگی‌ها، رنگ‌ها، بوهای نامطبوع و سایر اجزای غیرمطلوب استفاده می‌شوند. این دستگاه‌ها شامل فیلترهای مختلفی برای تصفیه روغن است.
هر یک از این انواع دستگاه‌ها وظایف و کاربردهای خاص خود را دارند و به طور گسترده در صنایع مختلف استفاده می‌شوند.


خرید دستگاه روغن گیری و تصفیه روغن خانگی و صنعتی

دستگاه‌های روغن‌گیر خانگی، برای آنان که به دنبال روغن‌های سالم و بدون مواد افزودنی هستند، بسیار مناسب و کاربردی است. با این دستگاه می‌توان روغن موادی مثل زیتون و کنجد را استخراج کرد. دستگاه‌های روغن‌گیر خانگی عمدتا به شکل رومیزی یا استوانه‌ای شکل و از نوع پرس سرد هستند. استفاده از روغن گیر پرس سرد به خاطر نیاز نداشتن به تصفیه، بسیار مورد توجه است. 
برای افرادی که در کسب‌وکارشان نیاز به این دستگاه دارند و به شکل حرفه‌ای در این زمینه فعالیت می‌کنند، مثل کارگاه‌هاو عطاری‌ها، خرید دستگاه روغن گیری و تصفیه روغن صنعتی، ضروری است. دستگاه‌های صنعتی ظرفیت بسیار بالاتری نسبت به نوع خانگی دارند. علاوه‌بر این، دستگاه‌های صنعتی هم قابلیت پرس سرد و هم قابلیت پرس گرم را داشته و از نظر استحکام، مقاومت بالایی دارند. همچنین برای مشاهده و مقایسه سایر ماشین آلات و دستگاه های صنعتی غذایی به دسته بندی دستگاه های صنعت غذایی مراجعه کنید. 


دستگاه‌های روغن‌گیری ، در صنایع مختلف برای انجام فرآیند‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند. برخی از صنایعی که این دستگاه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند عبارتند از:

1.    صنایع غذایی: تولید روغن‌های خوراکی مانند روغن زیتون، روغن آفتابگردان روغن دانه‌های روغنی کنجد، سیاهدانه، خشخاش، کلزا، رازیانه، بادام، گردو، فندوق، شاهدانه و روغن‌های دیگر، برای استخراج و تصفیه روغن از مواد اولیه.
2.    صنایع شیمیایی: تولید روغن‌های صنعتی و روغن‌های مواد اولیه برای تولید محصولات شیمیایی.
3.    صنایع نفت و گاز: در تصفیه و پالایش روغن‌های معدنی و تصفیه آب از روغن در صنایع نفت و گاز، این دستگاه‌ها به کار می‌روند.
4.    عطاری‌ها: برای تولید و تصفیه روغن‌های گرفته‌ شده از گیاهان. 

مزایای استفاده از دستگاه روغن گیری

استفاده از دستگاه روغن گیری و تصفیه آن، برای استخراج روغن از مواد گیاهی یا دانه‌ها مزایای زیر را دارد:
•    بهره‌وری بالا: دستگاه‌ به طور معمول باعث افزایش بهره‌وری در فرایند استخراج روغن می‌شود.
•    کیفیت بالا: استفاده از دستگاه روغن گیری باعث حفظ کیفیت روغن‌ها می‌شود و از تغییرات زیادی در ویژگی‌های آن‌ها جلوگیری می‌کند. این امر باعث افزایش عمر مفید روغن‌ها و جلوگیری از فرسایش آن‌ها می‌شود..
•    سرعت بالا: دستگاه‌های روغن کشی به صورت اتوماتیک عمل می‌کنند و عملیات استخراج روغن را به سرعت انجام می‌دهند.
•    کاهش هزینه‌ها: استفاده از این می‌تواند باعث افزایش کارایی و کاهش هزینه‌های تولید شود. 
•    کاهش خطرات برای سلامتی: تصفیه روغن می‌تواند باعث حفظ سلامتی افرادی که از آن روغن‌ها استفاده می‌کنند، شود؛ زیرا مواد مضر را حذف می‌کند.

 

قیمت دستگاه روغن گیری صنعتی

قیمت دستگاه‌های روغن‌گیری و تصفیه روغن، به عوامل زیادی بستگی دارد اما مهم‌ترین عوامل عبارتند از: ۱. ظرفیت تولید: دستگاه‌های با ظرفیت بیشتر قیمت بالاتری دارند. ۲. تکنولوژی و کیفیت: دستگاه‌های پیشرفته‌تر و با کیفیت بالاتر قیمت بالایی دارند. ۳. ابعاد و اندازه: اندازه و ابعاد دستگاه نیز بر قیمت آن تأثیر می‌گذارد. ۴. قطعات و مواد استفاده شده: استفاده از متریال با کیفیت و مواد مرغوب می‌تواند قیمت را افزایش دهد. ۵. برند: برند محصول نیز می‌تواند بر قیمت تأثیرگذار باشد. ۶. توان مصرفی: دستگاه‌های با توان مصرفی بالاتر معمولاً قیمت بیشتری دارند. ۷. خدمات پس از فروش: وجود خدمات پس از فروش و گارانتی ممکن است قیمت را افزایش دهد.
به طور کلی، عوامل گفته شده به طور ترکیبی بر روی قیمت دستگاه‌های روغن‌گیری و تصفیه روغن تأثیر می‌گذارند و شما باید  با توجه به همه این عوامل و نکات و همچنین توجه ویژه به نیازها و بودجه موجود دستگاه  مناسب برای منزل یا کسب و کارتان را انتخاب کنید.  

 

تماس با ماخانهثبت آگهی