آگهی های

پروفیل سی آر پی

پروفیل سی آر پی (CRP مخفف Composite Reinforced Plastic) نوعی پلاستیک است که یک جایگزین مقرون به صرفه و مناسب برای مواد گالوانیزه، به ویژه در تولید درب و پنجره دوجدار با استفاده از پروفیل UPVC است. پروفیل CRP با استفاده از ماشین آلات پیشرفته و مواد با کیفیت بالا و در سایزهای مختلفی تولید شده و پیشرفت های قابل توجهی در استحکام و ساخت پنجره های دوجداره ایجاد می‌کند. پروفیل CRP توسط ماده ای به نام کامپوزیت تقویت می‌شود؛ همچنین در ساخت پروفیل crp، از فایبرگلاس فشرده نیز استفاده می‌شود. ترکیب این مواد باهم باعث می‌شود که پروفیل مقاومت و استحکام بیشتری داشته باشد.

انواع پروفیل سی آر پی

سه نوع پروفیل crp وجود دارد که بر اساس نوع مصرف و کاربردی که دارند، دسته بندی می‌شوند. انواع پروفیل crp عبارتند از:

  • فریم انتظار: این نوع پروفیل CRP برای نصب درب و پنجره استفاده می‌شود. فریم انتظار، ساختار اولیه‌ای را برای قرارگیری دقیق و محکم درب یا پنجره در دیوار فراهم می‌کند. ساب فریم یا فریم انتظار، قابی برای پنجره است که باید بعد از تمام شدن دیوارچینی بر روی دیوار فیکس و ثابت شود. این پروفیل معمولاً پیش از نصب اصلی درب یا پنجره در ساختمان جای ‌گذاری می‌شود تا تراز و استحکام کار نهایی را تضمین کند. همچنین برای جلوگیری از زنگ زدن فریم انتظار، آن را رنگ می‌کنند.
  • پروفیل سش: پروفیل سش (Sash) به عنوان قاب دور شیشه پنجره کاربرد دارد. این پروفیل شیشه را در خود نگه می‌دارد و در واقع بخش متحرک یا ثابت پنجره را تشکیل می‌دهد. از پروفیل سش در داخل قاب پنجره برای افزایش استقاومت چهارچوب پنجره استفاده می‌شود.
  • پروفیل مولیون: پروفیل مولیون  (Mullion)برای جداسازی و تقویت فضاهای شیشه‌ای بزرگ به کار برده می‌شود و معمولا در دو مدل 60 میلی متر و 70 میلی متر در کارخانه ها تولید می‌شود. این اعداد به عرض سطح مقطع پروفیل اشاره دارند، یعنی پهنای قسمت پایینی یا اندازه کف پروفیل. در پنجره‌های بزرگ یا دیوارهای شیشه‌ای، مولیون به ‌عنوان یک تقویت ‌کننده عمودی یا افقی بین بخش‌های شیشه‌ای عمل کرده و باعث تقسیم ‌بندی و استحکام بیشتر سازه ها می‌شود. پروفیل مولین، فشار ناشی از باد و وزن شیشه‌ها را تحمل کرده و به استحکام کلی پنجره کمک می‌کند.

کاربرد پروفیل CRP چیست؟

پروفیل سی آر پی در بخش‌های مختلفی مانند فریم و مولین، لنگه پنجره، لنگه درب، فریم انتظار ۶۰*۴۰ و چهارچوب طرح فرانسه استفاده می‌شود. این پروفیل به صورت شاخه‌های ۳ متری و ۶ متری تولید شده و قابلیت برش و جوش ‌پذیری آسانی دارد. پروفیل crp را می‌توان هم با جوش و هم با پیچ سوزنی نصب کرد، که باعث افزایش استحکام و دوام درب و پنجره‌ها می‌شود. از ویژگی‌های دیگر این نوع پروفیل این است که پیچ‌ ها به‌ راحتی در جای خود محکم شده و هرز نمی‌شوند.

استفاده از پروفیل سی آر پی دارای مزایای زیادی است که آن را به گزینه‌ای مناسب برای ساخت درب و پنجره و کاربردهای ساختمانی تبدیل می‌کند. برخی از این مزایا عبارتند از:

  • استحکام و استقامت چهارچوب پنجره دوجداره 
  • ضد زنگ و پوسیدگی
  • دارای ضریب انبساط و انقباض یکسان با پروفیل پنجره دو جداره
  • دارای قیمت مناسب و به صرفه از لحاظ اقتصادی
  • ساخت پنجره با سرعت و دقت بالاتر
  • عدم تغییر شکل در موقعیت های گوناگون
  • سبکی و مقاومت بالا در برابر فشار و ضربه
  • مقاومت در برابر خوردگی
  • عایق حرارتی و صوتی مناسب
  • قابلیت برش و نصب آسان
  • قابل اتصال هم با پیچ، هم با جوش 
  • دارای قابلیت بازیافت
  • کاهش هزینه های ساختمانی در بلندمدت

فروش پروفیل سی آر پی

پروفیل CRP به دلیل ویژگی های خاص و مزایای گفته شده به خصوص برای ساخت درب و پنجره، در ایران تقاضای زیادی دارد و به دلیل مقاومت بالا، عایق و سبک بودن توانسته جایگاه خوبی در بازار ایران پیدا کند. برخی از تولیدکنندگان معتبر در زمینه تولید پروفیل crp عبارتند از کارخانه پویان پلاست ارس، مهسان صنعت، طهران وین، کارخانه پارت پلاستیک و غیره. کارخانجاتی مانند شرکت آکپا ایران و شرکت پروفیل‌ سازی آسیا نیز برخی پروفیل های مشابه crp مانند انواع پروفیل‌های کامپوزیتی و آلومینیومی را تولید می‌کنند. در بازار جهانی نیز تولیدکنندگان متعددی وجود دارند که پروفیل‌ CRP را با کیفیت‌های متفاوت تولید می‌کنند. برخی از تولیدکنندگان شناخته‌شده خارجی عبارتند از برند آلمانی Rehau و Aluplast، برند کانادایی Fenplast و برند بلژیکی Deceuninck. با وجود تولیدات داخلی، برخی از شرکت‌های ایرانی همچنان پروفیل‌های CRP را به دلیل استفاده از تجهیزات پیشرفته تر از برندهای خارجی وارد می‌کنند، به ویژه برای پروژه‌هایی که نیاز به استانداردهای بین‌المللی دارند.

در نهایت، هنگام خرید پروفیل سی آر پی حتما به نوع پروفیل، جنس و کیفیت مواد اولیه، ضخامت و ابعاد پروفیل، مقاومت مکانیکی، مقاومت در برابر تغییرات دما، رطوبت، اشعه UV و مواد شیمیایی، برند و قیمت پروفیل CRP، خدمات پس از فروش و نوع و کاربرد پروفیل دقت کنید. ضمنا قبل از خرید از چندین منبع معتبر تحقیق کنید و نظرات مشتریان را بررسی کنید تا انتخابی مطمئن داشته باشید. برای خرید پروفیل crp می‌توانید به صورت حضوری به مراکز فروش و بازارهای عمده فروش مصالح ساختمانی و پروفیل‌های صنعتی مراجعه کنید. چندین محل شناخته شده برای خرید پروفیل های مختلف از جمله پروفیل سی آر پی در تهران شامل شهرک صنعتی چهاردانگه، بازار آهن شادآباد، خیابان خیام و پانزده خرداد می‌شود. همچنین میتوانید به سایت های فروش تجهیزات صنعتی سر بزنید و انواع پروفیل ها را با یکدیگر مقایسه کرده و اطلاعات سایت ها و نظرات مردم را بررسی کنید تا بهترین خرید ممکن را داشته باشید.

تماس با ماخانهثبت آگهی